Русия прави много, за да гарантира, че ситуацията на Балканите

...
Русия прави много, за да гарантира, че ситуацията на Балканите
Коментари Харесай

Путин: Москва отстоява взаимно приемливо решение между Косово и Сърбия

Русия прави доста, с цел да подсигурява, че обстановката на Балканите е постоянна. Москва отстоява взаимно задоволително решение сред Косово и Сърбия. Това съобщи съветският президент Владимир Путин, съобщи БГНЕС.

" Русия прави доста, с цел да подсигурява, че обстановката на Балканите остава постоянна и безвредна. Ние се застъпваме Белград и Прищина да реализират жизнеспособно и взаимно задоволително решение на косовския проблем въз основа на резолюция 1244 на Съвета за сигурност на Организацията на обединените народи ”, акцентира той пред посланиците на церемонията по връчването на акредитивни писма.

На гала Путин сподели на посланиците на непознати страни, че те могат да разчитат на поддръжката на държавните органи, бизнеса и публичните кръгове.

В церемонията в Кремъл участваха 23 новопристигнали посланици на непознати страни, в това число от Съединени американски щати, Иран, Германия и Австралия.

" Винаги можете да разчитате на помощ от съветското държавно управление, бизнеса и публичните кръгове. И всичките ви потребни инициативи сигурно ще получат поддръжка ”, съобщи Путин. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР