Русия потвърди за смъртта на още един свой висш военен

...
Русия потвърди за смъртта на още един свой висш военен
Коментари Харесай

Русия потвърди за смъртта на зам.-командира на Черноморския флот


Русия удостовери за гибелта на още един собствен върховен боен в Украйна, написа " Нюз.бг ".

Заместник-командирът на Черноморския флот Андрей Палий е погубен в боевете за Мариупол.

" Заместник-командирът на Черноморския флот, капитан първи сан Андрей Палий, е умрял в боевете за освобождението на Мариупол от нацистите ", заяви севастополският сенатор Екатерина Алтабаева, представена от организация " Новости ".

Андрей Палий е приключил Киевското висше военноморско политическо учебно заведение, през 1993 година отива да служи в Северния флот. Ветеран от бойните дейности в Сирия , като до края на 2020 година - заместник-командир на съветските въоръжени сили в Сирия.

Украинските сили оповестиха още през вчерашния ден за, само че до този миг нямаше публично удостоверение от страна на Руската федерация.

Припомняме, че в ежедневната утринна сводка на Министерство на защитата на Руския , се дават подробни данни за ударените цели в Украйна. В последната седмица представителят на съветската Министерство на защитата престана да дава и подробни данни за убитите съперници, както правеше през първите две седмици на военната интервенция.

Министерство на защитата даде данни за убитите руснаци в Украйна единствено един единствен път - на 2 март. От тогава данни не са давани.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР