Русия отхвърля диктатурата и политическия натиск от страна на САЩ

...
Русия отхвърля диктатурата и политическия натиск от страна на САЩ
Коментари Харесай

Шойгу: Русия отхвърля диктатурата и политическия натиск от страна на САЩ и други западни страни

Русия отхвърля диктатурата и политическия напън от страна на Съединени американски щати и други западни страни и дружно с Никарагуа и други съдружници ще противодейства на техните закани. Това сподели съветският министър на защитата Сергей Шойгу, оповестяват съветски медии.

„ Отхвърляме диктата и политическия напън, които се популяризират в света вследствие на прехода на западните страни, водени от Съединени американски щати, от дипломация към изнудване и закани. Заедно с Никарагуа и други съидейници ще противодействаме на това и недопустимостта на сходно държание “, сподели Шойгу по време на разговоирте с главнокомандващия армията на Република Никарагуа Хулио Сесар Авилес Кастило в Москва.

По време на диалозите съветският министър на защитата предложи да се обсъдят всъщност съществуващи и бъдещи планове за съдействие във военната и военно-техническата област. В същото време той означи, че „ Русия развива равноправно съдействие с Никарагуа по необятен кръг въпроси от съвместен интерес, в това число в региона на защитата “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР