Русия обявява победата си в едва започналата лятна кампания на

...
Русия обявява победата си в едва започналата лятна кампания на
Коментари Харесай

Подоляк: С мирните инициативи, Русия цели капитулация от Украйна

Русия афишира успеха си в едвам почналата лятна акция на фронта и упорства Украйна да капитулира. Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна, изясни какво стои зад тези дейности на Кремъл, оповестява УНИАН.

Усилията на пропагандата да изобрази " успеха " на Русия при отблъскването на преди малко почналата украинска контраатака са показателни за възходящо положение на боязън и суматоха в съветския ръководещ хайлайф . Според Подоляк, " дивите " мирни начинания, предлагани от Русия или нейни сътрудници в други страни, са опит за излизане от сериозна за Кремъл обстановка.

" Всички тези мироопазващи начинания наподобяват по този начин: да капитулираме пред Русия, даваме опция да се закрепим в окупираните територии, даваме опция да получим внезапно понижаване на интензивността на огъня, даваме опция да не отговаряме за военни закононарушения и не се счита за губещата страна ", сподели Подоляк.

Според представителя на президентската канцелария , в случай че в този момент се стартираме съществено разискване на мирните начинания на Бразилия, Индонезия или някоя африканска страна, това ще даде мощен подтик на всички последователи на Русия по света намерено да я поддържат.
 Зеленски: Африканският съюз видя добре кой е за мир и кой - за война
Зеленски: Африканският съюз видя добре кой е за мир и кой - за война

След визитата на Апелативен съд в Украйна и Русия

Подоляк означи, че украинският кротичък проект, за разлика от други " мирни начинания " , планува като съществена точка изтеглянето на съветските войски от цялата територия на Украйна.

" Всичко останало е небивалица. Всичко останало несъмнено не е за края на войната. Всичко останало е за поддръжка на Русия под една или друга форма, тъй че Русия да не загуби тази война, тъй че Русия да има опция да остане в окупираните територия ", счита Подоляк.

Говорителят означи, че Западът към този момент схваща, че е неприемливо да се повтори грешката от 2014 година, когато Украйна беше принудена да направи отстъпки, а светът подцени съветската окупация на Крим и Донбас.
 Лавров: Русия споделя метода на африканската мирна самодейност
Лавров: Русия споделя метода на африканската мирна самодейност

След срещата с африканските водачи в събота
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР