Русия обяви днес, че затваря въздушното си пространство за всички

...
Русия обяви днес, че затваря въздушното си пространство за всички
Коментари Харесай

Русия затваря въздушното си пространство за самолети от Великобритания

Русия разгласи през днешния ден, че затваря въздушното си пространство за всички свързани с Англия самолети, откакто Лондон наложи наказания на съветската компания Аерофлот поради нашествието в Украйна, предадоха Франс прес и ТАСС.

Руското въздушно пространство е затворено за всички самолети „ благосъстоятелност на, взети под аренда или експлоатирани от лица, свързани с Великобритания”, както и за тези, които са регистрирани в страната, се споделя в изказване на съветския авиационен регулатор Росавиация.

Вчера Росавиация е предложила на английската страна провеждането на съвещания по въпроса за спазването на разпоредбите за полети сред двете страни.

„ Тази заран беше получен негативен отговор от сътрудниците от Англия ". Въз основа на това Русия подхваща аналогични ограничения „ в сходство с наредбите на Междуправителственото съглашение за въздушен превоз сред Русия и Обединеното кралство, с цел да съблюдава принцип на паритет и равни права за самолетните компании “, означи Росавиация, представена от ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР