Русия обвини САЩ в подготвяне на революция в Молдова преди

...
Русия обвини САЩ в подготвяне на революция в Молдова преди
Коментари Харесай

Русия обвини САЩ в подготвяне на революция в Молдова

Русия упрекна Съединени американски щати в приготовление на " гражданска война " в Молдова преди изборите през ноември. Москва упреква Вашингтон за сходна интервенция в Беларус и Киргизстан, осведоми Агенция Франс Прес.

" Сега ние виждаме ясно, че американците приготвят сюжет за " гражданска война " в Молдова ", където проруският президент Игор Додин се бори за преизбиране на вота през ноември, разгласи шефът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин.
 Молдова отхвърли съветски заем от 200 млн. евро
Молдова отхвърли съветски заем от 200 млн. евро

Конституционният съд го дефинира като противоконституционен...

В понеделник Съединени американски щати упрекнаха шестима сътрудници на съветското военно разузнаване в осъществяване на световни хакерски атаки.

В извънредно рядко известие на службите Наришкин упреква Съединени американски щати в " груби " опити за оказване на въздействие след изборите в постсъветските страни Беларус и Киргизстан, които са " другарски към Москва ".

Наришкин предизвестява, че Вашингтон има вяра, че Додон е на път да завоюва изборите и ще подкрепи молдовската съпротива да излезе по улиците на страната, с цел да оспори валидността на изборите и да изиска нов избор.

Според него в локалните медии се популяризират подправени вести и американски представители притискат молдовските управляващи да трансформират местата при положение на митинги.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР