Русия обвини Европа, че сама си е виновна за намалелите

...
Русия обвини Европа, че сама си е виновна за намалелите
Коментари Харесай

Европа се връща към въглищата

Русия упрекна Европа, че сама си е отговорна за намалелите доставки на газ

Най-големите консуматори на съветски газ в Европа видяха опция на синьото гориво във към този момент отречените въглища, съобщи Reuters.

Германия, Италия, Австрия и Нидерландия дадоха сигнал, че централите на въглища могат да оказват помощ на Европа да преодолее рецесията с намалелите съветски доставки.

Властите в Нидерландия оповестиха през днешния ден, че подвигат тавана за произвеждане, натрапен на ТЕЦ-овете в страната и задейства първата степен от проекта за справяне с енергийни рецесии.

Италия се приближи на крачка от оповестяването на енергийна паника, откакто "Газпром " за следващ път заяви на "Ени ", че ще получи единствено част от поръчаното синьо гориво.

Германия, която също изпитва спад на доставките разгласи в неделя, че може да рестартира въглищните централи, които е възнамерявала да затвори. "Това е мъчителна, само че нужна стъпка ", сподели министърът на стопанската система Роберт Хабек.

Русия от своя страна за следващ път упрекна Европа, че сама си е отговорна, защото е прибегнала до налагането на наказания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР