Русия няма да приеме и каквито и да е правила,

...
Русия няма да приеме и каквито и да е правила,
Коментари Харесай

Кремъл: Русия няма да приеме наложени ѝ правила за преговори с Украйна

Русия няма да одобри и каквито и да е " правила ", наложени ѝ за договаряния за решение на спора с Украйна, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

В коментар на думите на украинския външен министър Дмитро Кулеба за така наречен формула за мир, съгласно която би трябвало да протекат договарянията, представителят на Кремъл сподели: " За нас са неприемливи каквито и да било правила, които сме длъжни да съблюдаваме и които ще бъдат направени от някой различен ".

Той подсети също, че изказването на Кулеба " безусловно опонира на кодифицираната възбрана на президента на Украйна да бъдат водени договаряния с Русия ".

В отговор на медийни изявления Песков добави също, че няма публични изказвания от управляващите за опцията певицата Алла Пугачова да бъде приета за задграничен сътрудник.

" Не, не съм чувал нищо за това. И не съм чувал каквито и да било публични изказвания по този въпрос ", сподели той пред публицистите.

Ръководителят на Федералния план за сигурност и битка с корупцията Виталий Бородин по-рано написа в своя канал в " Телеграм ", че е получил отговор по този въпрос от Главната прокуратура на Руската федерация. По думите му прокуратурата желае Министерството на правораздаването да признае Пугачова за задграничен сътрудник, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР