Русия няма да нахлуе в Украйна, освен ако не бъде

...
Русия няма да нахлуе в Украйна, освен ако не бъде
Коментари Харесай

Руският посланик в ЕС: Няма да нахлуем в Украйна, ако не бъдем провокирани

Русия няма да нахлуе в Украйна, в случай че не бъде предизвикана. Това съобщи съветският дипломат в Европейски Съюз Владимир Чижов в изявление за английския в. " Гардиън ", съобщи Франс прес, написа dir.bg.

" Ние няма да нахлуем в Украйна, в случай че не ни предизвикат да го създадем ", сподели Чижов, който съставлява Русия в Брюксел от 2005 година " Ако украинците подхващат офанзива против Русия, вие не би трябвало да бъдете сюрпризирани, в случай че ние контраатакуваме. Или в случай че те стартират да убиват по един възмутим метод съветски жители без значение къде, в Донбас или на друго място ", сподели той.
Париж: Всички детайли за огромна атака на Русия против Украйна са налице
Министърът на външните работи на Франция Жан-Ив Льо Дриан предизвести, че " всички детайли " са налице за " огромна атака " на Русия срещ...
Прочети повече
Чижов предизвести, че украинска провокация би могла да подтикне Кремъл да работи. " Онова, което желая да кажа, като приказвам за провокация, е, че те могат да провеждат случай против самопровъзгласилите се републики в Донбас, да ги предизвикат, след това да ги ударят с всички сили, предизвиквайки по този метод реакция от Русия за да се избегне филантропична злополука на нейните граници ", съобщи Чижов.

Междувременно украинският президент Владимир Зеленски разгласи сряда, 16 февруари, за ден на единството, съобщи Франс прес. Това е датата, която се показва от западните медии за деня на съветска инвазия. 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР