Русия непрекъснато и успешно усъвършенства въоръжението на Военноморския си флот

...
Русия непрекъснато и успешно усъвършенства въоръжението на Военноморския си флот
Коментари Харесай

Путин: Руският флот може да открие всякакъв противник и да му нанесе удар |

Русия непрестанно и сполучливо усъвършенства въоръжението на Военноморския си флот и е в положение да открие всевъзможен съперник и, в случай че се наложи, да му нанесе необратим удар, съобщи президентът на Руската федерация Владимир Путин преди началото на основния военноморски церемониал на страната, съобщи ТАСС.

Русия в най-кратки периоди зае достойното си място измежду водещите морски страни, измина голям път на развиване от скромния ботик (малък ветроходен и гребен кораб) на Петър Велики до мощни океански кораби и ракетни атомни подводни крайцери. Тя закупи ефикасна морска авиация с отдалечен и дребен обхват, надеждни комплекси за брегова защита, най-нови хиперзвукови прецизни системи на въоръжение, коаито нямат собствен аналог в света и които ние усъвършенстваме непрекъснато и сполучливо, съобщи съветският държавен глава, представен от Българска телеграфна агенция.

Путин акцентира, че на днешния ден съветският военноморски флот има всичко належащо, с цел да подсигурява отбрана на родината и националните ползи. В положение сме да открием всевъзможен - подводен, на вода, въздушен, съперник и, в случай че се наложи, да му нанесем необратим удар, посочи съветският водач.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР