Русия не води специална военна операция срещу Украинските въоръжени сили.

...
Русия не води специална военна операция срещу Украинските въоръжени сили.
Коментари Харесай

Ново 20: в Украйна няма специална военна операция, а гражданска война

Русия не води " специфична военна интервенция " против Украинските въоръжени сили. Вместо това е застанала на страната на " руснаци " в гражданската им война против " русофоби " и " антируснаци ".

Тази революционна концепция предложи основната редакторка на RT Маргарита Симонян по време на посещение в предаването на различен известен кремълски " славей " - Владимир Соловьов (каналът RT бе неразрешен в голяма част от света като източник на кремълска агитация и дезинформации, б.р.).

After her recent pow-wow with Putin, Margarita Simonyan came up with a yet another explanation for what Russia is doing in Ukraine. Watch and gasp. More details in my latest article
— Julia Davis (@JuliaDavisNews)

В началото на диалога си двамата взаимно се похвалиха, че са провели персонален диалог с съветския президент Владимир Путин. Соловьов помоли сътрудника си да му опише какво е научила, защото тя останала за по-дълго време в компанията на президента.

" Разбира се, не мога да опиша всичко обществено. После ще ти го нашепна на ухо - усмихнато го увери Симонян и добави, че е задала на президента въпроси от почитатели на медията й. -

Най-важният въпрос бе: " Кога ще спрат бомбардировките в Донецк? Кога ще ударим центровете за взимане на решения? " Това бе разисквано неведнъж. И аз желая да попитам - " Защо не ги ударим "? Точно по този метод зададох въпроса. " Къде са алените линии? Кога ще действаме? "

Симонян цитира отговора на Путин:

" Няма да кажа какви са алените линии, въпреки че чудесно ги знам, поради военните тактики. Защо да им демонстрираме картите си авансово!? Искаме ли да трансформираме тези градове в Сталинград? "

Журналистката, която в предишното е флиртувала с концепцията Русия да употребява нуклеарно оръжие в Украйна, очевидно е била уверена от причините на Путин.

" Така е, там са нашите хора. Това са бъдещите ни градове! Това е явно. Това е нашата земя и нашите хора и след това ще би трябвало да ги възстановим ", акцентира тя.

След това основната редакторка на RT разяснява видео на покорен боец от " Украинските въоръжени сили ", което е било публикувано в " Телеграм ".

" Седи там космат човек. Лицето му безусловно като на руснак. Големи сини очи, руса коса и брада. И споделя: " Аз бях мобилизиран поради наложителната готовност ".

Трябва да знаем, че не всички са там по своя воля. Има огромен брой нацисти и индоктринирани хора, за които нищо не може да се направи, с изключение на да бъдат разстреляни съгласно законите на ДНР. Но на него дори не му пука къде живее.

Няма никакви патриотични или военни усеща, че пази родината си. Той схваща прелестно, че не пази никаква татковина, а непознати ползи. Не му пука къде ще живее - в Донецк, Белгород или селото му край Киев.

Когато виждам такива неща, разбирам какъв брой мъдро беше от страна на Европа и Америка, когато се оттърваха от RT и " Спутник " и изцяло блокираха достъпа ни до интернет ", означи Симонян.

По думите й, в случай че жителите на западни страни видят няколко сходни клипчета, мъчно ще могат да бъдат уверени, че " Русия е атакувала Украйна и че това е война на Русия против Украйна ".

" Очевидно е за всеки човек, че няма война сред Русия и Украйна. Това даже не е " специфична военна интервенция " на Русия против Украинските въоръжени сили. Това е революция в Украйна.

Някои от украинците са русофоби и са антируснаци, в смисъла в който фашистите са били антисемити. Те унищожават друга част от народа на Украйна. Русия просто застава на страната на една от воюващите страни.

" Защо навръх тази страна? " Защото това са руснаци, това са наши хора. А от другата страна са антируснаците. Това е всичко. "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР