Русия не се намира във война с НАТО, увери руският

...
Русия не се намира във война с НАТО, увери руският
Коментари Харесай

Лавров: Русия не плаши с ядрена война


Русия не се намира във война с НАТО, увери съветският външен министър Сергей Лавров. Според него не Москва, а Западът приказва за нуклеарна опасност. Съединени американски щати считат, че съветската атака в Източна Украйна изостава от проекта.

Пробно изстрелване на съветска междуконтинентална ракета " Сармат "

Русия не счита, че е във война с НАТО. По-скоро е противоположното: НАТО счита, че се намира във война с Русия, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за основаната в Дубай телевизия " Ал Арабия ".
Редакцията предлага
Според първия съветски посланик Западът приказва за, а не Москва. Западните медии преиграват с тази тематика, твърди той. " Не си играем с нуклеарна война ", е представен да споделя Лавров от организациите РИА и ТАСС. Те обаче услужливо не напомнят, че наскоро точно Лавров предизвести за действителна. Освен това в края на февруари т.г. президентът Путин подреди.

Русия знае всички направления, по които се доставя. Тези оръжия са законна военна цел " щом стигнат на украинска територия ", акцентира още Лавров.

Съединени американски щати: руснаците изостават с офанзивата си

Руската военна атака в Източна Украйна не върви по проект, считат Съединени американски щати. Високопоставен чиновник на Пентагона съобщи, че съветските войски изостават от проекта по отношение на това, което би трябвало да реализират в Донбас. " Смятаме, че до този миг те трябваше да са доста по-напред с осъществяването на задачата да обкръжат украинските елементи на изток ", съобщи той. Според американската страна украинската войска се опълчва дейно на съветското нахлуване. Също и украинският президент Володимир Зеленски удостовери това в последното си видеообръщение.

По информация в медиите, украински военни са взривили железопътен мост в региона на Донецк. Руски товарен трен е бил изумен, написа вестник " Украинска истина ".
 Графиката демонстрира настъплението на съветските елементи в Източна Украйна
Графиката демонстрира настъплението на съветските елементи в Източна Украйна

Американски военни упражняват украинци в Германия

Съединени американски щати организират образование на украински бойци в свои бази в Германия, заяви представителят на Пентагона Джон Кърби. Мярката е съгласувана с немското държавно управление. Обучението обгръща потреблението на гаубици и други като поддръжка във войната си против Русия.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР