Русия не само разработва хиперзвукови оръжия, но и средства за

...
Русия не само разработва хиперзвукови оръжия, но и средства за
Коментари Харесай

Русия разработва оръжия против хиперзвукови ракети

Русия освен създава хиперзвукови оръжия, само че и средства за отбрана от тях, това оповестяват международните осведомителни организации, като се базират на източници от военно-промишления бранш.

Руски инженери проектират свръхдалекобойна ракета с въздушно базиране, способна да прехваща високоскоростни и маневриращи цели. Според специалисти тази работа е извънредно настояща през днешния ден, откакто Пентагонът разгласи проект за тестване на четири нови хиперзвукови оръжия през 2020 година

Доналд Тръмп описа за супербързите американски ракети ВИДЕО

Министерството на защитата на Русия одобри кардинално решение за създаване за МиГ-31 и МиГ-41 многофункционални ракетни комплекси за прехващане и поразяване на хиперзвукови муниции.

Източници оповестиха пред "Известия ", че се организират теоретични проучвания на свръхдалекобойни ракети "въздух-въздух " с разделящи се бойни глави. Един от претендентите, написа вестникът, е ракетата със междинен обсег К-77М.

Миналата година съветският водач Владимир Путин съобщи, че рано или късно ще се появят хиперзвукови оръжия във водещите страни. Руският водач сложи за задача създаването на средства за отбрана от този вид оръжия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР