Русия не разчита на появата на здрав разум сред представителите

...
Русия не разчита на появата на здрав разум сред представителите
Коментари Харесай

Рябков: САЩ умишлено протакат конфликта в Украйна

Русия не разчита на появяването на здрав разсъдък измежду представителите на американския хайлайф, без значение от партийната им принадлежност. Това сподели заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков по време на полемика: " Русия - Съединени американски щати: какви са границите на борбата? " на уеб страницата на интернационалния спорен клуб " Валдай ", написа Труд.

„ В подтекста на мощен русофобски консенсус, за жалост, не може да се разчита на проблясъци на здрав разсъдък измежду американския хайлайф, без значение от партийната принадлежност, когато става въпрос за връзките с Русия “, сподели още Рябков.

Рябков означи, че даже преди неотдавнашните междинни избори за Конгреса на Съединени американски щати Руската федерация не си прави илюзии по отношение на въздействието им върху съветския вектор на политиката на Вашингтон: Няма да го създадат. “

Отношенията сред Руската федерация и Съединените щати са в извънредно тежко, плачевно положение. Използването от Вашингтон на целия разполагаем боеприпас от средства в битката против Москва ще остане константа на американската политика и в бъдеще, добави Рябков.

" Общоизвестно е, че Русия доктринално е оповестена за зложелател и съперник. Трябва да изхождаме от обстоятелството, че линията на потребление на целия разполагаем боеприпас от средства в битката против така наречен съветска опасност - икономическа, военнополитическа, софтуерна информативен и агитационен и различен напън – е бил и ще остане дълготрайна константа на американската външна политика “, сподели Рябков.
Рябков акцентира, че Съединени американски щати съзнателно протакат спора в Украйна, „ считайки го за един от стадиите на тотална хибридна война “ против Русия.

Русия няма да влиза в разговор със Съединени американски щати с начинания в региона на стратегическата непоклатимост и гаранции за сигурност, сподели зам.
На този стадий няма да излизаме с начинания. Това се отнася да вземем за пример за възобновяване на разговора за договаряне на вероятно ново съглашение в региона на стратегическата непоклатимост, това се отнася и за договарянията за гаранции за сигурност, от които Съединените щати се отхвърлиха под предлог на събитията към Украйна ", разяснява Рябков.

Рябков посочи, че все пак Москва ще продължи да припомня " на американците и техните спътници за един добре пропуснат принцип, който работеше по време на Студената война ": „ А точно за спокойно общуване, макар полезностите и идеалите, които ни разделят, които не би трябвало да се натрапват едни на други. “

„ Сега е мъчно да се приказва за опция за директни контакти със Съединени американски щати, Москва към момента не е чула значими хрумвания от Вашингтон във връзка с разговора. Сега е мъчно да се приказва за опция за директни контакти с администрацията на Съединени американски щати. Въпреки че неведнъж сме подчертавали, че в никакъв случай не бягаме от тях, би трябвало да се основат условия за продължение на градивен разговор, а възможните срещи да са изпълнени със смисъл. Никакви основни хрумвания по този въпрос от страна на американците към момента не сме чули ", добави Рябков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР