Русия не планира операция под чужд флаг срещу Украйна. С

...
Русия не планира операция под чужд флаг срещу Украйна. С
Коментари Харесай

Русия не е изненадана от креативния сценарий на САЩ за Украйна

Русия не възнамерява интервенция под непознат байрак против Украйна. С това мнение излезе във Facebook съветското посолство в Съединени американски щати във връзка

" Не ни изненадва появяването на нов " изобретателен " сюжет, разгласен от представителите на Държавния департамент и на Пентагона по отношение на хипотетичната подготовка на Русия за интервенция под непознат байрак против Украйна. Това е типично за Съединените щати " , акцентира съветската дипломатическа задача.

Изявлението идва ден, откакто Вашингтон разгласи, че Русия има намерение да употребява изфабрикувани видеозаписи като предлог да нападне Украйна. Единият вид е да се показа подправена офанзива от страна на украинската войска или разузнаване против съветска територия или против рускоговорящото население на Украйна.

От Съединени американски щати настояват, че има и сюжет, който включва снимането на фрагменти с цивилни жертви и опустошения. Това обаче била единствено една от обсъжданите варианти, а разкриването ѝ имало за цел да разубеди Русия от сходни похвати.
 Съединени американски щати разкриха съветските старания за предлог за инвазия
Съединени американски щати разкриха съветските старания за предлог за инвазия

Москва приготвя почвата в обществени медии, тайни уеб сайтове и с следени от съветската страна медии

наоколо до украинската граница породиха съмнения у Запада, че Москва възнамерява нахлуване против Украйна. Въпреки че тя се възползва от обстановката, с цел да сложи настояванията си за гаранции в областта на сигурността от страна на Запада, които включват преустановяване на възможното разширение на НАТО на изток и налагането на публично несъгласие върху опцията Украйна да се причисли към Алианса.

Руският президент Владимир Путин упрекна, който да въвлече Русия във война, и подценяват опасенията за сигурността на Москва по отношение на Украйна.
 Путин: Съединени американски щати плетат сюжет, с цел да ни въвлекат във война с Украйна
Путин: Съединени американски щати плетат сюжет, с цел да ни въвлекат във война с Украйна

Вашингтон не бил угрижен за сигурността на Украйна, а за преодоляването на Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР