Русия не може да бъде ключов партньор на Армения в

...
Русия не може да бъде ключов партньор на Армения в
Коментари Харесай

Пашинян: Русия не може да бъде ключов партньор на Армения в областта на отбраната

„ Русия не може да бъде основен сътрудник на Армения в региона на защитата и военнотехническата сфера “, съобщи арменският министър председател Никол Пашинян, съобщи Анадолската организация.


" Трябва да разберем с кого в действителност можем да поддържаме военно-технически и отбранителни връзки. По-рано този проблем беше елементарен, тъй като нямаше подобен въпрос и нямаше компликации при основаването на концепцията. По-рано 95-97% от връзките ни в отбранителния бранш бяха с Руската федерация, само че в този момент това не може да бъде както по справедливи, по този начин и по субективни аргументи ", сподели Пашинян.

Арменският министър-председател означи, че " Организацията на Договора за групова сигурност (ОДКС) в най-решителния миг остави Армения сама със своите проблеми ".

" ОДКБ освен че не съумя да подсигурява сигурността на Армения, само че в най-решителния миг сподели " Вижте, решете проблемите си сами. " Ние би трябвало да можем да живеем в тази среда и доколкото е допустимо, независимо да подсигуряваме личната си сигурност ", съобщи главата на арменското държавно управление./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР