Русия не може да бъде изолирана напълно. Това заяви президентът

...
Русия не може да бъде изолирана напълно. Това заяви президентът
Коментари Харесай

Путин: Плановете на Запада да изолира Русия ще се провалят

Русия не може да бъде изолирана изцяло. Това съобщи президентът Владимир Путин. Той предупреди, че проектите на Запада да изолира страната ще се провалят, тъй като това е невероятно в ​​съвременния свят, изключително такава голяма страна като Русия, съобщи Ройтерс.

Сблъсъкът с антируските сили в Украйна беше неминуем, сподели още Путин по време на визитата си на космодрума „ Восточни “ в Амурска област, съветския Далечен изток.

Той добави, че в хода на специфичната военна интервенция, както назовават в Москва нашествието в Украйна, съветските въоръжени сили работят дейно и резултатно, като употребяват най-съвременни въоръжения.

Путин изрази убеденост, че задачите на „ интервенцията “ ще бъдат реализирани.

Според него Съединени американски щати са употребявали Украйна да заплашват Русия – и чрез НАТО, а Москва трябвало да отбрани рускоговорящото население в Украйна.

„ Ясно е, че нямахме избор. Това бе вярното решение “, сподели Путин, който е на посещаване в космодрума дружно с белоруския си сътрудник Александър Лукашенко.

Междувременно украинският президент Володимир Зеленски прикани Европейския съюз за наказания против всички съветски банки и за ембарго на съветския нефт, както и да дефинира краен период за преустановяване на вноса на съветски газ. Зеленски приказва по видеовръзка пред литовския парламент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР