Русия не е свързана с отравянето на бившия полковник от

...
Русия не е свързана с отравянето на бившия полковник от
Коментари Харесай

Небензя: Русия не е свързана с убийството на Скрипал, то е неизгодно за нея


„ Русия не е обвързвана с отравянето на някогашния полковник от разузнаването Сергей Скрипал и щерка му и е подготвена за взаимно следствие на случая с Англия “. Това съобщи непрекъснатият представител на Руската федерация в Организация на обединените нации Василий Небензя на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Той изиска от английската страна да показа материални доказателства за съветската диря в това закононарушение.

"Русия няма нищо общо с случая, а ултиматумите на Лондон считаме за оскъдни. Очакваме Англия да работи в строго сходство с Конвенцията за възбрана на химическите оръжия и други интернационалните актове, в това число и конвенцията за законова помощ по углавни каузи, както и да даде мостри на веществата, на които се базира английското следствие, сподели дипломатът. По думите му това е наложително искане по конвенцията. „ Ние сме подготвени за такова следствие, няма от какво да се опасяваме и да крием “, добави той.

Небензя акцентира, че осъществяването на такова закононарушение е неизгодно за Русия в навечерието на президентските избори и международното състезание по футбол, за разлика от други страни, които той не цитира. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР