Русия наложи санкции срещу 61 американски представители, сред които министърката

...
Русия наложи санкции срещу 61 американски представители, сред които министърката
Коментари Харесай

Русия санкционира 61 физически лица в САЩ, сред тях и министри

Русия наложи наказания против 61 американски представители, измежду които министърката на финансите Джанет Йелън, министърката на енергетиката Дженифър Гранхолм и лица на управителни длъжности в областта на защитата и на медиите, заяви съветското външно министерство, представено от Ройтерс.

Дипломатическото ведомство уточни, че подхванатите ограничения са в отговор на "постоянното увеличаващите се наказания против съветски политици, публични дейци и представители на бизнеса ".

Списъкът включва ръководители на водещи корпорации от военнопромишления комплекс, на медийни платформи и рейтингови организации, авиационни и корабостроителни компании, както и обособени чиновници на американския Държавен департамент, уточни министерството.

Санкции са наложени на президента на една от най-големите американски самолетни компании - "Юнайтед еърлайнс " - Брет Харт, на президента на "Юнивърсъл пикчърс " Питър Крамер, шефовете на организации "Мудис " и "Фич ", както и шефът по връзките на Белия дом Катрин Бедингфийлд, показва ТАСС.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР