Русия наложи санкции срещу 61 американски представители, сред които министъра

...
Русия наложи санкции срещу 61 американски представители, сред които министъра
Коментари Харесай

Русия наложи санкции срещу още 61 американци

Русия наложи наказания против 61 американски представители, измежду които министъра на финансите Джанет Йелън, министъра на енергетиката Дженифър Гранхолм и лица на управителни длъжности в областта на защитата и на медиите, заяви съветското външно министерство, представено от " Ройтерс ".

Дипломатическото ведомство уточни, че подхванатите ограничения са в отговор на " непрекъснатото увеличаващите се наказания против съветски политици, публични дейци и представители на бизнеса ".

Списъкът включва ръководители на водещи корпорации от военнопромишления комплекс, на медийни платформи и рейтингови организации, авиационни и корабостроителни компании, както и обособени чиновници на американския Държавен департамент, уточни министерството.

Санкции са наложени на президента на една от най-големите американски самолетни компании - " Юнайтед еърлайнс " - Брет Харт, на президента на " Юнивърсъл пикчърс " Питър Крамер, шефовете на организации " Мудис " и " Фич ", както и на шефа по връзките на Белия дом Катрин Бедингфийлд, показва ТАСС. /БТА
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР