РУСИЯ нахлу в украинската територия на Крим преди десет дълги

...
РУСИЯ нахлу в украинската територия на Крим преди десет дълги
Коментари Харесай

Защо Украйна трябва да си върне Крим, анексиран от Путин преди 10 години, за да победи окончателно Русия – ето как биха могли да го направят

РУСИЯ нахлу в украинската територия на Крим преди 10 дълги години на днешния ден – само че това към момента е най-„ решаващото “ терен “ в борбата против Путин.

Киев постоянно е имал самоуверен проект за борба, с цел да си върне извънредно стратегическия полуостров и военни анализатори споделиха пред The ​​Sun, че „ в случай че Крим падне, Владимир Путин също може да падне “.

Преди десетилетие съветски танкове без обозначения навлязоха в Кримския полуостров и по този начин започнаха тежка и мъчителна война, която в последна сметка щеше да се води в цяла Украйна.

Руските бойци, наречени " дребни зелени човечета ", се появиха в униформи без отличителни знаци или с каквито и да било флагове.

За по-малко от два месеца сред февруари и март 2014 година силите на Путин превзеха стратегически обекти, сложиха свои лични нелегално назначени чиновници и анексираха полуострова.

Русия и Украйна означават 20 февруари 2014 година като деня, в който стартира анексията.

Но две години след пълномащабното н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР