Русия набира по около 30 хиляди войници месечно за войната

...
Русия набира по около 30 хиляди войници месечно за войната
Коментари Харесай

Русия набира по около 30 000 войници месечно за войната си срещу Украйна

Русия набира по към 30 хиляди бойци месечно за войната си против Украйна, счита английското военно разузнаване във всекидневната си сводка, оповестена от министерството на защитата, съобщи ДПА.

Агенцията отбелязва, че тази оценка е била дадена през вчерашния ден, когато Русия е атакувала за следващ път украинска инфраструктура. В резултат бе обявено за спирания на електрозахранването в четири области.

" Русия поддържа доста количествено преимущество в спора, превъзхождайки Украйна във връзка с боеприпасите и оборудването ", регистрира английското военно разузнаване.

В сводката, оповестена в обществената мрежа " Екс ", написа още, че съветската войска " евентуално набира по към 30 000 (нови войници) на месец и е доста евентуално да може да продължи да поема загубите си и да не стопира офанзивите, ориентирани към изтощение на украинските сили ".

Според английското военно разузнаване Русия е съумяла да надгради над неотдавнашното завладяване на Авдиевка, " настъпвайки последователно " в западна посока от града в източната Донецка област. В края на този месец тя съвсем несъмнено пое надзор върху Орловка и Тоненкое и продължава да се пробва да превземе други села в региона, продължава сводката.

Според английското военно разузнаване съветските въоръжени сили не стопират " офанзивите си в няколко други точки на фронтовата линия, само че не реализираха кой знае какъв прогрес през последните седмици ".

След съветската пълномащабна инвазия в Украйна преди повече от две години силите на Киев съумяха да отхвърлен нашествениците по места и даже да си върнат някои територии. Сега обаче войната е в решаваща фаза, като има известия, че Украйна изпитва дефицит на муниции и компликации при набирането на нови бойци за фронта, обобщава ДПА, предава Българска телеграфна агенция. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР