Русия на форума Армия-2022 ще покаже най-новото супероръжие - новата

...
Русия на форума Армия-2022 ще покаже най-новото супероръжие - новата
Коментари Харесай

Новата ракета с малък обсег Х-МД-Е ще бъде представена на форума Армия-2022

Русия на форума " Армия-2022 " ще покаже най-новото супероръжие - новата крилата авиоракета Х-69.

Пресслужбата на Корпорацията за тактически ракети описа за някои от " тайните " на тази ракета.

Оборудвана е с комбинирана автоматизирана система за ръководство и навигация. Максималният обсег на полета на Х-69 е 290 км. Скоростта на марша е до 1000 км / ч. Масата на бойната глава е 300-310 кг според от конфигурацията.

Ракетата може да се окачва както на външните подвески, по този начин и във вътрешните отсеци на самолета. С помощта на това въоръжение може да се унищожават разнообразни цели: както стационарни, с ясно обозначени координати, по този начин и такива, които нямат инфрачервен, радиолокационен или оптичен контрастност, оповестява пресслужбата на корпорацията.

По информацията на ТАСС, ракетата Х-69 е създадена в Държавното машиностроително конструкторско бюро „ Радуга “, носещо името на А. Я. Березняк, дружество, профилирано в основаването на високоточно ракетно оръжие.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР