Русия може да възобнови през тази година директните полети до

...
Русия може да възобнови през тази година директните полети до
Коментари Харесай

Новите чуждестранни дестинации на руската гражданска авиация през 2023 година

Русия може да възобнови през тази година директните полети до редица страни, в това число Мианмар, ЮАР, Виетнам, Монголия, Саудитска Арабия и Южна Корея. Това е съобщил ръководителят на Федералната организация за въздушен превоз " Росавиация " Александър Нерадко.

" През актуалната година се създава отварянето на въздушна линия с Мианмар, работи се по възобновяването на полетите до Виетнам, Монголия, Саудитска Арабия и Южна Корея.

Руски самолетни компании обмислят опцията за разкриване на полети до страни от африканския континент — Етиопия, ЮАР, Алжир, Тунис и други страни ", споделя Нерадко, представен от РИА Новости. Директните полети до посочените страни са били прекратени по време на пандемията от Covid през 2020 година

Понастоящем съветските самолетни компании летят до 34 страни в света.
 С какъв брой пътнически самолети разполага Русия
С какъв брой пътнически самолети разполага Русия

Предвижда се доставка и на нови самолети за " Аерофлот "

Междувременно Министерството на превоза на ЮАР споделя пред ТАСС, че ведомството е готово в къси периоди да прегледа поръчките за полети до републиката от съветски авиопревозвачи. Досега в министерството обаче, не са постъпвали такива заявки.

През януари беше обявено, че Руската федерация и ЮАР имат намерение да възобновят въздушния трафик между тях доникъде на годината.

А през февруари посланикът на Мианмар в Русия разяснява, че полетите до Мианмар могат да бъдат обновени " през идващите два месеца ".
 Колко самолета годишно ще създава Русия
Колко самолета годишно ще създава Русия

Темповете на произвеждане се форсират поради прекъснатите контакти със самолетостроителни компании от Съединени американски щати и Европа
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР