Русия може да спечели войната, ако Западът спешно не предостави

...
Русия може да спечели войната, ако Западът спешно не предостави
Коментари Харесай

Русия може да спечели войната, ако спешно не дадем на Украйна всички оръжия - Свят

Русия може да завоюва войната, в случай че Западът незабавно не даде на Украйна всички нужни оръжия. Полският президент Анджей Дуда съобщи това в изявление за френски публицисти.

Според него Западът не е изцяло наясно с заплахата, която съставлява Кремъл, тъй като съветски бойци са видени за финален път в Париж след провалянето на Наполеон.

" Когато Еманюел Макрон приказва за Путин, той може да счита, че е допустимо да се договаря, само че аз мисля, че е невероятно да се договаря с Путин. Мисля, че единственото, което може да се направи, с цел да се спре Русия, е да се поддържа Украйна ", сподели Дуда.

Полският президент също по този начин предизвести Запада, че не трябва да се заблуждава, че Русия ще се спре, в случай че завладее украински територии или загуби десетки хиляди бойци. Според Дуда Русия е изцяло способна да победи, в случай че Украйна не получи нужната поддръжка " доста незабавно ".

" Те нямат съвременна военна инфраструктура, само че имат хора! Ако не изпратим военно съоръжение в Украйна през идващите седмици, Путин може да завоюва. Той може да завоюва и не знаем къде ще спре ", предизвести Дуда.

По данни на английското разузнаване през последните седмици от началото на войната Русия е претърпяла рекордни загуби. Средната стойност за последните седем дни е четири пъти по-висока от тази за юни-юли 2022 година

По данни на Генералния щаб на ВСУ общите загуби на съперника към 12 февруари възлизат на близо 138 000 души, от които 900 през последните 24 часа.

Според политическия анализатор Андрей Пионтковски Русия няма да реализира обилни триумфи в почналата огромна атака, само че ще понесе тежки загуби. Ако те сами по себе си не провокират промяна на властта в Москва, ВСУ ще стартира огромното си нахлуване напролет и лятото, счита той.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР