Русия може да ни защити по-добре от НАТО, може да

...
Русия може да ни защити по-добре от НАТО, може да
Коментари Харесай

Марешки: Русия може да ни защити по-добре от НАТО

Русия може да ни отбрани по-добре от НАТО, може да вземем образец от Сирия, където тя е на страната на държавното управление. " Това разяснява водачът на " Воля " Веселин Марешки в ефира на Би Ти Ви.

" Българите никой не ги е питал за влизането в НАТО. За нас казусът са тези 5 милиарда лв., които се дават. Българският народен интерес не е пазаруването на 8 самолета, които на следващия ден няма кого да пазят, тъй като България се стопява, а за политики за младите българи. Ние сме били техни правоверни сътрудници 14 години ", добави депутатът във връзка предлагането за референдум за излизане от НАТО, която той направи.

По думите му " те умерено могат да ни подарят няколко самолета, а не последните български пари от най-бедната страна в Европа да ги изсмучат и на процедура да хвърлят народа в още по-голяма беднотия. Ако бъдат гласувани 4-5 милиарда за военни потребности, ще организираме всеобщи митинги и ще желаяме оставката на военния министър, предизвести Марешки.

Той оцени работата на държавното управление " Борисов 3 " след година ръководство с добър 4+. Марешки изиска и да се направи държавна верига от бензиностанции. Според него, в случай че тази концепция бъде осъществена, това ще оставя във всяко семейство сред 1000 и 5000 лева годишно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР