Русия може да национализира собствеността на лица от САЩ и

...
Русия може да национализира собствеността на лица от САЩ и
Коментари Харесай

Отговорът на Русия: Национализация на средствата на чужди лица и компании от САЩ, ЕС и англосаксонския свят |

Русия може да национализира собствеността на лица от Съединени американски щати и Европейски Съюз, съобщи зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен президент на страната Дмитрий Медведев , съобщи РИА " Новости ".

Военната интервенция на Русия ще бъде осъществена напълно, а " тези прелестни наказания няма да трансформират нищо ", коментира той.

По думите му даже " невежите хора в Държавния департамент на Съединени американски щати схващат това ".

" Изземване на средства на чужденци и задгранични компании в Русия на правилото на страната. Или може би посредством национализация на активите на тези, които са регистрирани в вражески юрисдикции. Като Съединени американски щати, страните от Европейски Съюз и редица умиротворяващи страни от англосаксонския свят, които ще вземат участие в това ", изясни той на страницата си във " Вконтакте ".

" За благополучие имаме богат опит и закон по тематиката. Строг. Така че всичко забавно занапред стартира... ", добави Медведев иронично. 

Това е един от готвените ответни отговори на запорирането на средствата на съветски банки и жители в Съединени американски щати, Великобритания и други страни, заяви ТАСС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР