Русия може да изпрати до 350 хиляди военнослужещи на бойното

...
Русия може да изпрати до 350 хиляди военнослужещи на бойното
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Русия може да изпрати още 350 хиляди войници в Украйна

Русия може да изпрати до 350 хиляди военнослужещи на бойното поле в Украйна. Това съобщи представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Вадим Скибицки в ефира на Военната телевизия на Украйна, представен от УНИАН.

" В съветската войска доста елементи се занимават единствено с защита и защита на обекти както на територията на Руската федерация, по този начин и в чужбина. Освен това Русия разполага с мощен контингент в Сирия. Москва разполага с необятна мрежа от военни бази на територията на някогашния Съветски съюз - в Армения, в Таджикистан, контингентът в Нагорни Карабах, контингентът в Казахстан. Така като се съберат (тези сили) се получават 300-350 хиляди, които Русия може да употребява във войната против Украйна, " сподели представителят на военното разузнаване на Украйна.

Той означи, че дефицитът на фрагменти във въоръжените сили на съветската страна е ясно изразен след многочислените жертви, които окупаторите са дали още в първите дни на войната.

Според Скибицки през март-април съветското управление е решило да употребява в бойните дейности единствено военнослужещи, които са подписали съответни контракти с въоръжените сили на Руската федерация. Когато броят на починалите и ранените военнослужещи измежду окупаторите доста се усили, в Русия има по-малко хора, които желаят да сключат контракт за военна работа.

Руснаците не са се отказали от желанията си да завладяват Донбас, в този момент желаят да доближат административната граница на Донецка област преди 15 септември.

На изток въоръжените сили на Руската федерация са съсредоточили главните си старания върху провеждането на настъпателни интервенции в към Бахмут (Артьомовск) и Авдеевка. По направленията Краматорск и Новопавловск съперникът се пробва да усъвършенства тактическата конюнктура. Освен това Русия отбранява логистични пътища в региона на Харков.

В същото време контранастъплението на въоръжените сили на Украйна продължава на юг. За денонощието украинската страна декларира за ликвидирането на над 100 съветски бойци. В посока Южни Буж е отблъсната офанзива на руснаците покрай Патьомкин.

Поради огромните загуби, по-специално постоянното заличаване на логистични направления, Русия трансферира в допълнение съоръжение и личен състав посредством понтони в региона на Херсон.

Появи се информация, че руснаците прегрупират и разполагат спомагателни войски в Донбас и Запорожка област - за възобновяване на настъплението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР