Русия мачка наред на световното, а страната е в еуфория

...
Русия мачка наред на световното, а страната е в еуфория
Коментари Харесай

Легендата на Амкар Георги Пеев: Черчесов превърна Русия в юмрук!

Русия мачка наред на международното, а страната е в еуфория от представянето на командата на селекционера Станислав Черчесов! След като „ сборная “ отнесе Египет с 3:1, отборът на процедура си обезпечи присъединяване на осминафиналите.

" Работил съм с Черчесов и бях сюрпризиран от слабите резултати в контролите преди мондиала - призна пред " България Днес " Георги Пеев, който има десетгодишен стаж като футболист на съветския " Амкар " (Перм). - Приятно съм сюрпризиран от атакуващия жанр на „ сборная “ и от високата ефикасност на тима. Победиха безапелационно Саудитска Арабия и Египет, само че това са отбори, които не би трябвало да затруднят руснаците. Трудното занапред следва, тъй като на осминафиналите най-вероятно ще се сблъскат или с Португалия, или с Испания.

Според мен Русия има по-големи шансове да продължи на четвъртфинал, в случай че играе с Португалия. Но „ сборная “ ще върви напред малко по малко. Вижда се, че Черчесов е построил тим, който работи като пестник.
 В самостоятелен проект съм впечатлен от представянето на Головин, Игнашевич и Дзюба. "

Каквото и да се случи оттук насетне, националният тим на Русия може към този момент да се гордее с влиятелен връх. След първите два мача „ сборная “ има 6 точки и голова разлика 8:1.

Статистиката демонстрира, че това е най-хубавото начало на страна хазаин на подобен стадий от шампионата.

През 1934 година Италия също вкарва 8 гола в два мача, само че позволява две попадения във вратата си.

Срещата на " Санкт Петербург сцена " регистрира и различен любопитен факт. На трибуните участваха 64 468 фенове, което е връх за новия стадион на " Зенит ".
Мондиал 2018 2 кръг, вторник 19 юни  Русия 3:1краен резулат  Египет
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР