Русия, която води ужасна война, се нуждае от военновременна армия,

...
Русия, която води ужасна война, се нуждае от военновременна армия,
Коментари Харесай

Александър Проханов: Елитът на поражението трябва да бъде премахнат

Русия, която води ужасна война, се нуждае от военновременна войска, има потребност от военновременна стопанска система, има потребност от военновременна промишленост, военновременна просвета, военновременна идеология, военновременни мениджъри, военновременни водачи.

Русия се нуждае от боен хайлайф, кадърен да управлява страната и да я води към победа. Русия няма подобен хайлайф. Руският хайлайф е основан от Запада, който завладя страната след 1991 година, той е артикул на Запада, като кока-колата, дънките или мюзикълите на Бродуей.

Този хайлайф, изфабрикуван от Запада, унищожи съветската промишленост с нейните водещи военно-отбранителни браншове и центрове. Този хайлайф ограби народа от доста технологии, умения, отлъчи народа от вековната съветска работа, потопи го в непрекъснати долни занимания и тъпа консумация.

Този хайлайф се стремеше да трансформира мислещите, търсещите, създаващите хора в необразована, бездушна навалица от потребители, алчно грабващи трохите от илюзорни, нищожни богатства.

Елитът систематично смазваше и унищожаваше всички дълбоки национални кодове, които вършат руснаците носители на висши духовни смисли, тези смисли, които трансфораха Русия във велика цивилизация.

Този хайлайф получи „ етикет за ръководство “ на Запад и ръководи Русия, както е ръководена по време на средновековното робство. В часа на смъртоносната война сред Русия и Запада подобен хайлайф се бие на страната на Запада, той води Русия не към победа над Запада, а към проваляне.

Големите на съветския бизнес реалокираха централите си на Запад, държат капиталите си там, хранят цивилизацията на врага с този капитал, дарявайки обилно воюващата украинска войска.

Този хайлайф, с най-язвителния си – филантропичен – съставен елемент, избяга на Запад и оттова води безпощадна русофобска агитация, невиждана по своята гняв и ненавист.

Най-видната, благородна част от съветския хайлайф се отдръпва и напуща родината си. Друг, не толкоз видим, спокоен, загадъчен, продължава да ръководи политическите, културните, идеологическите процеси във воюващата Русия. Тази мека велурена мощ потиска силата на съветската опозиция, команди, укази и наредби на президента се забиват и потъват в нея. Задушават се политически и културни начинания, стремящи се към победа. Този „ хайлайф на провалянето “ би трябвало да бъде отстранен.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР