Русия изпрати днес два свръхзвукови бомбардировача с голям обсег да

...
Русия изпрати днес два свръхзвукови бомбардировача с голям обсег да
Коментари Харесай

Руски бомбардировачи летят над Беларус

Русия изпрати през днешния ден два свръхзвукови бомбардировача с огромен обхват да патрулират над съюзничката й Беларус на фона на възходящо напрежение по отношение на Украйна, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 190
Руското министерство на защитата заяви, че двата бомбардировача Ту-22М3 са отработвали взаимоотношение с беларуските военновъздушни сили и противовъздушна защита по време на 4-часова задача. Вече имаше няколко сходни полета над Беларус, която граничи с Украйна.

Мисията беше осъществена на фона на трансферирани от Кремъл войски от Сибир и Далечния изток в Беларус за широкообхватни военни учения.

Разполагането на тези войски се прибави към скупчването на военна мощ покрай Украйна, подхранващо страхове в Запада от допустимо навлизане.

Русия отхвърля проекти за нахлуване против прилежаща Украйна, само че упорства Съединени американски щати и съдружниците им да дадат обвързващо заричане, че няма да одобряват Украйна в НАТО или да разполагат нападателни оръжия и да изтеглят военните на алианса от Източна Европа. Вашингтон и НАТО отхвърлиха тези претенции.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 190  Посланикът на Полша у нас: Американските войски ще ни оказват помощ да не станем лесна цел Посланикът на Полша у нас: Американските войски ще ни оказват помощ да не станем лесна цел  Володимир Зеленски разиска обстановката към Украйна с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел Володимир Зеленски разиска обстановката към Украйна с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел  Плевнелиев: Единственият народен интерес на България е към Еврозоната, НАТО и Европейски Съюз, всичко друго ни осъжда на беднотия Плевнелиев: Единственият народен интерес на България е към Еврозоната, НАТО и Европейски Съюз, всичко друго ни осъжда на бедност
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР