Русия изпраща изтребители Су-35С в Беларус за обявените по-рано съвместни

...
Русия изпраща изтребители Су-35С в Беларус за обявените по-рано съвместни
Коментари Харесай

Русия праща Су-35С в Беларус

Русия изпраща изтребители Су-35С в Беларус за оповестените по-рано взаимни военни учения, оповестява съветското министерство на защитата. Уточнява се, че прехвърлянето им на беларуска територия към този момент е почнало, съобщи БНР.

Планира се до 9 февруари самолетите да бъдат основани на беларуска територия и в " най-кратки периоди " там да бъдат основани " групировки от войски ". В известието се споделя, че " ще бъде проведена защитата и защитата на значими държавни и военни обекти, защитата на държавната граница и въздушното пространство ".

Като публична тяхна задача се показва инспекция на силите за реагиране на " съюзната страна ". Припомняме, през последните години Кремъл оказваше напън върху Беларус за основаване на обща страна, само че Александър Лукашенко се противопоставяше, до момента в който не започнаха опозиционните митинги против него - тогава той одобри изискванията на Москва против помощ да резервира президентския пост.

Предвижда се през втория стадий от " инспекцията " - от 10 до 20 февруари, да се организира взаимно обучение, наречено " Съюзна решимост-2022 ", при което войските ще упражняват реакция " при външна експанзия, противопоставяне на тероризма и отбрана на ползите на Съюзната страна ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР