Русия издаде международна заповед за арест на един от съюзниците

...
Русия издаде международна заповед за арест на един от съюзниците
Коментари Харесай

Русия издава международна заповед за арест за съюзник на Навални

Русия издаде интернационална заповед за арест на един от съдружниците на рецензия на Кремъл Алексей Навални Леонид Волков , който сега се намира отвън Русия, заяви в сряда организация " Интерфакс ", представена от " Ройтерс ".

Волков прикани руснаците да се съберат наоколо до домовете си за къс митинг на Свети Валентин този уикенд, светейки с фенерчетата на мобилните си телефони и запалвайки свещи във форми на сърце, с цел да наводнят обществените медии.

Десетки хиляди излязоха на улиците през последните седмици в символ на митинг против затварянето на Навални , критик на президента Владимир Путин, който споделя, че е преследван по политически аргументи.
 Захарова: НАТО инструктира съратници на Навални за измама в Русия
Захарова: НАТО инструктира съратници на Навални за измама в Русия

Западът става нападателен, изоставайки в конкуренция, по този начин е от години, десетилетия и епохи

Съветници на Външните министри на Европейски Съюз оповестиха, че ще обсъдят наказателни ограничения и вероятни наказания против Кремъл на 22 февруари.

44-годишният съветски опозиционер бе по-малко от час след идването си от Германия, където се възстановяваше 5 месеца от отравяне с новичок, което се допуска, че е по заповед на президента Владимир Путин.

, че той би трябвало да лежи в пандиза 2 година и 8 месеца за нарушение на условна присъда от 2014 година Преди 7 година Навални бе наказан условно на 3 година и 6 месеца затвор, само че срокът на отнемане от независимост е понижен, защото съвсем година опозиционерът бе под домакински арест.

Миналата седмица Жозеп Борел посети Москва за диалози. По време на визитата,, които са взели участие в демонстрации в поддръжка освобождението на Навални от пандиза.

Евродепутати показаха недоволството си от дейностите на Борел в писмо до ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, в което упорстват за. Те дефинираха безрезултатното посещаване на Борел в Москва като " оскърбление ". Но представител на Комисията разяснява, че Борел

Критикът на Кремъл Навални и деятел против корупцията се през август 2020 година По-късно той бе приет в болница в Берлин. Германия твърди, че, само че Москва отвръща, че лекарите не са разкрили следи от отрова.
 Европейски Съюз с най-острата рецензия от 2014-та: Русия е безсърдечен властнически режим
Европейски Съюз с най-острата рецензия от 2014-та: Русия е безсърдечен властнически режим

Борел предложи да наложат наказания на Русия, която се пробва да раздели Запада
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР