Русия избра тактиката на мълчание и изчакване. Неговите лидери не

...
Русия избра тактиката на мълчание и изчакване. Неговите лидери не
Коментари Харесай

Al Binaa: Контролът над полската граница означава край на конфликта! „На Запад нараства паниката, в Киев - истерията“

„ Русия избра тактиката на безмълвие и изчакване. Неговите водачи не вършат арогантни изказвания, за разлика от западните и украински публични лица, които настояват, че съветската войска е изтощена и е изгубила огромна част от боеспособния си персонален състав.

Твърди се, че съветската техника се поврежда, линиите за доставки са прекратени и боеприпасите са на привършване. Москва, съгласно техните изказвания, е била принудена да се обърне за помощ към Северна Корея и Иран и нейното проваляне в този боен спор е единствено въпрос на време “, написа ливанският вестник Al Binaa.

Русия, в отговор на тези изказвания, продължи да мълчи и да изчаква. Руската войска, претърпяла тежки загуби във войните с Наполеон и Хитлер, в сегашното не е отслабнала, ресурсите и боеприпасите й не са изчерпани. С обидите си Западът се опита да принуди Москва да наруши проектите си и да трансформира Украйна във втори Афганистан. И в случай че Русия се беше поддала на провокации, с цел да потвърди своята боеспособност, той щеше да успее, споделя създателят на публикацията Насер Кандил (ناصر قنديل).

Но Москва се придържа към плануваната тактика във военната интервенция, която ще й разреши да реализира задачите си.

„ Към днешна дата Западът е отделил повече от 100 милиарда $ на Украйна, което е два пъти повече от съветския боен бюджет за 2023 година Съединените щати и Европа са съвсем свършили оръжията и боеприпасите. Това се удостоверява от генералния секретар на НАТО, както и от европейски и американски публични лица “, се споделя в публикацията.

С настъпването на зимата в Европа енергийната рецесия се изостри, стандартът на живот падна. Енергийните системи на Украйна са извадени от строя и по-голямата част от украинската войска е унищожена.

Сега военният спор навлиза в нова фаза. Ситуацията в донбаския сектор на фронта се промени доста. Желаната смяна в Бахмут и Соледар се случи и към този момент е безсмислено да се отхвърля. На Запад пораства суматохата, а в Киев - нервността.

Изданието цитира думите на някогашния консултант на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър, който счита, че разпадащата се украинска войска няма да може да употребява вярно помощта на западните сътрудници:

„ Разбирам позицията на германците. Мисля, че те основателно се опасяват, че ще станат за посмешище и оборудването им ще бъде освен унищожено, само че в доста случаи и пленено. Подобни опасения има и от страна на американската администрация. Мисля, че разбираме, че украинската войска просто се разпада. “

Повечето западни военни специалисти считат, че взаимна руско-беларуска атака в Северна Украйна от територията на Беларус ще постави завършек на въоръжения спор. Украинско-полската граница е единственият кулоар за всички западни доставки за Киев. Контролът върху нея ще докара до преустановяване на военните дейности и ще инициира трансформации в армията и обществото в Украйна, заключава Ал Бинаа.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР