Русия има свои собствени хиперзвукови ракети, така че не е

...
Русия има свои собствени хиперзвукови ракети, така че не е
Коментари Харесай

Песков: Русия не е откраднала супер-дупер ракета от САЩ

Русия има свои лични хиперзвукови ракети, тъй че не е откраднала никакви секрети за „ супер-дупер “ оръжия от Съединените щати. Това сподели пред публицисти прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, разяснявайки думите на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, че Москва сякаш е получила секретна информация за американската „ супер-дупер-ракета “ по времето на Барак Обама, оповестяват съветски медии.

„ Имаме лична ракета, прелестна ракета “, акцентира Песков. " Трудно е да се каже дали нашата ракета се вписва в разбирането на господин Тръмп за супер-дупер, само че това е добра ракета, която към момента няма аналози в света. ”

По-рано Тръмп сподели, че " Русия е откраднала супер-дупер ракета, която лети супер бързо ". Според политика „ те са откраднали секрети чертежи по време на администрацията на 44-ия президент на Съединени американски щати Барак Обама и са я построили ракетата. “

Представители на Пентагона неведнъж са признавали през последните три години, че Съединените щати са изостанали от Русия и Китай в производството на хиперзвукови оръжия. Марк Еспър, който по това време беше министър на защитата, означи през декември 2020 година, че Съединените щати се оказаха в ролята на наваксващи в тази област.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР