Русия има свои собствени хиперзвукови ракети, така че не е

...
Русия има свои собствени хиперзвукови ракети, така че не е
Коментари Харесай

Русия: Не сме крали американски ракети, имаме си свои - отлични

Русия има свои лични хиперзвукови ракети, тъй че не е откраднала никакви секрети за " супер-дупер " оръжия от Съединените щати, разяснява представителят на Кремъл Дмитрий Песков във връзка изказванията на някогашния президент Тръмп, написа ТАСС.

По-рано през днешния ден Тръмп изненада с новината, че Москва е получила секретна информация за избраната от него като американска супер-дупер ракета по време на президентството на Барак Обама.

" Имаме си своя лична ракета, отлична. Трудно ми е да кажа дали нашата ракета се вписва добре в определението на господин Тръмп " супер-дупер ", само че това е добра ракета, която към този момент няма съперници в света. И не е единствено една " , означи Песков.

През септември 2020 година Тръмп още веднъж съобщи, че Русия е откраднала  " супер-дупер " ракета, която лети " супер бързо ".

" Те я откраднаха по време на администрацията на Барак Обама . Те откраднаха класифицираните проекти и я построиха ", съобщи преди години Тръмп.

През последните три години представители на Пентагона неведнъж са признавали, че Съединените щати са изостанали от Русия и Китай в производството на хиперзвукови оръжия. Тогавашният министър на защитата Марк Еспър означи през декември 2020 година, че Съединените щати наваксват в тази област.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР