Русия има силата да постави враговете, водени от Съединените щати,

...
Русия има силата да постави враговете, водени от Съединените щати,
Коментари Харесай

Русия ще постави наглите си врагове на мястото им, заплашва Медведев

Русия има силата да сложи враговете, водени от Съединените щати, на мястото им и Москва ще осуети русофобския скрит план на Запада за разкъсването на Русия. Това съобщи един от най-близките съдружници на президента Владимир Путин, оповестява " Ройтерс ".

Дмитрий Медведев, който беше президент от 2008 година до 2012 година, а в този момент е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, уточни, че Съединените щати са разпалили " отвратителната " русофобия в опит да слагат Русия на колене и по-късно да я раздерат.

" Това няма да сработи - Русия има силата да сложи всички наши нагли врагове на мястото им ", категоричен бе той.

" Яростната русофобия на Запада явно в никакъв случай няма да стигне дъното. Разширяването на НАТО до нашите граници, икономическата и осведомителната война, разгърната против страната ни по всички фронтове, безкрайните закани, яростното гонене на нашите жители в чужбина. Всичко това е повода за изключителното утежняване на интернационалната конюнктура, която претърпява целият свят тези дни ", написа Медведев в Telegram, представен от ТАСС.
 
Той акцентира, че линията на държание на западните страни във връзка с Руската федерация през последните години е  " отвратителна, незаконна и неморална ". Според него груповият Запад " не харесва обстоятелството, че Русия още веднъж се трансформира в мощна страна, способна да пази своите ползи и личните си жители в други страни ". Той прибавя, че яростната русофобия се е задавила " в безпомощен яд ".

" В края на краищата страната ни би трябвало да бъде сбутана в ъгъла, сложена на колене и превъзпитана по образците на англосаксонския свят. Направете я слаба и изцяло покорна. Или още по-добре, разкъсайте я ", разказа Медведев линията във връзка с страната си.

Вчера съветският президент също предизвести, че в случай че Западът е считал, че Русия ще се разпадне или ще отстъпи, " те не познават нито нашата история, нито нашия народ ".

" Зад лицемерните приказки и днешните дейности на по този начин наречения групов Запад стоят враждебни геополитически цели. Те просто не желаят мощна и суверенна Русия ", акцентира Путин.

По негови думи конфликтът в Украйна е бил единствено предлог за Запада да наложи наказания на Москва.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР