Русия има какво да направи, за да отговори на визовите

...
Русия има какво да направи, за да отговори на визовите
Коментари Харесай

Москва: Русия ще отговори на визовите ограничения на ЕС

Русия има какво да направи, с цел да отговори на визовите ограничавания, наложени от Европейския съюз на жителите на нашата страна, съобщи ръководителят на Международния комитет на Съвета на Европа Григорий Карасин.

В Прага се организират неофициални съвещания на министрите на външните работи и на защитата на Европейски Съюз. Според външния министър на Унгария външните министри на Европейски Съюз не са съумели да реализират консенсус по отношение на цялостната възбрана за издаване на визи за руснаци.

" В Русия никой не се терзае за визите, само че се вършат заключения ", сподели политикът в ефира на телевизионния канал " Россия 24 ". Запитан от водещия дали ще има реакция от Москва при налагането на рестриктивните мерки, сенаторът акцентира: " Винаги имаме с какво да отговорим ".

Според Карасин, що се отнася до прекъсването на съглашението за унищожаване на визовия режим, задачите в действителност са по-цинични - това, което в действителност се разисква, е " по какъв начин да изолираме още повече Русия, по какъв начин да улесним разцеплението в съветското общество и публично мнение ".

" За следващ път фокусът е върху третирането на обществените и политическите пластове на обществото ", заключи депутатът.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР