Русия и Украйна вярват, че двустранната криза ще бъде решена

...
Русия и Украйна вярват, че двустранната криза ще бъде решена
Коментари Харесай

И Русия, и Украйна вярвали в мирния завършек на кризата, въпреки различията си

Русия и Украйна имат вяра, че двустранната рецесия ще бъде решена посредством мирни договаряния, макар че и двете страни имат непреклонни позиции и големи разлики, когато става въпрос за мирни договаряния, е казалспециалният делегат на Китай по евразийските въпроси,съобщи Българска телеграфна агенция,цитирайкиРойтерс.

Специалният делегат Ли Хуей, който от началото на март т.г. посещава редица страни за политическо разрешаване на украинската рецесия, е прецизирал още, че Русия прави оценка високо китайските старания в последния кръг от дипломатически совалки в Европа, а Украйна счита скорошното му посещаване за значимо.

На този декор към 15 гърмежа са сечули на 22 мартсутринта в украинския Харков,съобщикметът Игор Терехов, а съветските ракетни удари наподобява са били ориентирани към електроснабдяването на града, причинявайки отчасти прекъсване на тока, посочиБТА.

Терехов не оповестява за жертви.Ноподчертава, че някои от водните помпи на града са спрели поради офанзивите.

В Централна Украйна, кметът на Кривой рог Александър Вилкул споделя, че в града са се чули гърмежи, само че не е предоставилподробности.

Администрацията на южния украински град Запорожие също оповестява за осем ракетни удара.

Според украински публични лица няколко съветски ракети към момента се движат към цели в Украйна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР