Русия и Украйна живеят в различни светове. Въпреки тежките загуби

...
Русия и Украйна живеят в различни светове. Въпреки тежките загуби
Коментари Харесай

Как да върнем Киев в реалността

Русия и Украйна живеят в разнообразни светове.

Въпреки тежките загуби на украинските формирования, огромните опустошения, изселването на бежанци и икономическия колапс, режимът в Киев показва несдържан оптимизъм и изрично отхвърля да одобри настояванията на Москва.

Една от аргументите за „ неуязвимостта “ на Зеленски и ръководения от него нацистки режим е, че се бием в разнообразни „ среди “. Така, в случай че съветските войски разрушават нацистите в контактни борби, нанасят им ракетни и бомбени удари, то екипът на Зеленски „ смазва “ врага във виртуалното пространство. Тази задача епо-лесна, тъй като западното (и интегрирано с него украинско) медийно пространство е съвсем изцяло изолирано от съветските източници.

Тоест във виртуалното пространство нацисткият режим води „ борба в сянка “, без зложелател, което му разрешава да прогласява всевъзможни „ победи “. А самият Зеленски, както и целият му екип, още преди да дойдат на власт, се занимаваха професионално с актьорско майсторство и основаване на симулакри, тъй че в тази обстановка се усещат като риба във вода. Така, да вземем за пример, в Киев съумяха да показват като огромна победа даже всеобщата капитулация на морски пехотинци в Мариупол.

А ние какво да се вълнуваме? Нека си измислят каквото и да било, доста по-важни са резултатите, които в действителност реализираме. В последна сметка, рано или късно те ще бъдат принудени да се изправят пред действителността и да я одобряват.

Всичко това е правилно, само че настоящето положение на нещата носи съществени закани. Нека разбираем. Военните, които се пробват да оперират с точна и надеждна информация, която отразява протичащото се допустимо най-пълно, сега са изтласкани от вземането на най-важните съдбовни решения. С това се занимават доста по-малко способени политици, които се оказват в плен на основаните от тях симулакри.

Зеленски не е самичък. Джонсън, Макрон и Дуда не шмъркат кокаин (макар и да не е сигурно), само че не се разграничават доста от украинския си сътрудник по метода, по който действат. И има заплаха такива хора, които са изгубили връзка с действителността и са повярвали на личната си агитация, да вземат неверно и рисково решение.

И по този начин, след изтеглянето на нашите войски от три района, беше показано от западната агитация като „ победа за украинските оръжия “, макар че нацистките бойци рискуваха да влязат в изоставените градове едвам ден по-късно, Борел си разреши да разгласи, че с Руската федерация би трябвало да се приказва на бойното поле. Никога до момента представители на Европейски Съюз не са си разрешавали сходно нещо.

Все по-дълбокото отдръпване на нашите украински и западни „ контрагенти “ в различна действителност, даже не във виртуална, основава различен значим проблем. Москва не изключва опцията специфичната въоръжена интервенция да бъде приключена на масата за договаряния, откакто режимът в Киев одобри целия пакет от съветски претенции, както изразени, по този начин и неизразени обществено. Ако украинските управляващи можеха да вземат това мъчно, само че рационално и, без подозрение, самоуверено решение, това би избавило доста животи и би избегнало унищожаването на страната.

Но, както разбираме сега, това, уви, е невероятно. Представителите на нацисткия режим, на които през днешния ден Блинкен сложи задачата да се бие най-малко до края на тази година, споделят, че са подготвени да обсъдят с Москва изтеглянето на съветските войски, предаването на ЛНР, ДНР и Крим, както и репарациите. Нашите войски обаче подхващат доста съответни стъпки към връщането на нацистката хунта в действителния свят.

Една от главните победи на Зеленски беше организирането на всеобщо „ поклонение “ в украинската столица на водачи и високопоставени политици от западни страни. След снощната ракетна офанзива обаче Вашингтон „ отхвърли “ обещанието на най-скъпия си посетител Байдън да посети Киев. И това е много осезателен удар даже за Зеленски.

Но даже и при съществуването на такива тествани и целенасочени „ известия “, вероятностите за договаряния към момента клонят към нула, освен заради цялостната некомпетентност, само че и заради несубективността на шайката на Зеленски.

Следователно би трябвало да се изхожда от обстоятелството, че задачата за освобождение на Югозападна Русия, изправена пред нашите бойци, може да бъде решена не посредством принуждаването на нацисткия режим към безсмислени договаряния, а единствено посредством неговото заличаване. Това значи, че врагът би трябвало да бъде обичай, без да се стопира, с цел да се види дали е узрял или не. Когато узрее, той ще пищи за това, в случай че, несъмнено, към момента може.

Всъщност в Мариупол нацистите от 36-та бригада започнаха да се предават едвам откакто бяха разрушени, останали без муниции, храна и вода и на процедура бяха лишени от опцията за опозиция. До този миг всички опити да им обяснят по другарски метод безполезността на тяхната позиция се срещаха с цитиране на личния им фалшификат за съветския транспортен съд.

Превод: В. Сергеев

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР