Русия губи тази война в трите стратегически направления: Първо -

...
Русия губи тази война в трите стратегически направления: Първо -
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: Рухна митът, че руската армия е най-силната, Кремъл загуби войната в Украйна

Русия губи тази война в трите стратегически посоки: Първо - загуби информационно-пропагандната война, съветските войски не бяха посрещнати с цветя в Украйна. Второ - Русия губи разказа, че глобите нямат значение и може да издържи на тях. Трето - в военно отношение губи войната, тъй като не е употребила своята авиация, а лице в лице всяка борба се печели от украинците. Това разгласи по Нова ТВ някогашният министър на защитата Велизар Шаламанов. Според него същинско самоубийство е, в случай че Русия си разреши да унищожава и срутва градове през днешния ден както в Грозни. Вече съдът в Хага събира доказателства и всеки съветски боец ще носи отговорност за сходни закононарушения.
В Грузия Путин и генералите демонстрираха, че могат да побеждават, то в този момент притеглят чеченци, сирийци и това демонстрира, че Русия няма боен запас. Трябва да завърши проучването на съветската войска като най-силна в света, тя се провали в Украйна.

Ако Русия си разреши да употребява своята бойна авиация, то ще има отговор и ще бъде блокирано въздушното пространство над Украйна.
Не изключвам потреблението и на нуклеарно оръжие с дребен радиус от страна на Кремъл, само че към момента имам вяра, че там има военни, които носят отговорност при потреблението на нуклеарно оръжие. Оправданието „ изпълнявах заповед “, не е опрощение. Всеки боен носи отговорност за дейностите си и заповедите не го оневиняват. Тази война написа историята на 21 век. Ще има доста наказани руснаци в Хага. Всяка страна би трябвало да има надзор над своите въоръжени сили, безапелационен е Шяаламанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР