Русия готви за утре, 19 август, провокация в Запорожката атомна

...
Русия готви за утре, 19 август, провокация в Запорожката атомна
Коментари Харесай

Киев: Руснаците са напуснали АЕЦ Запорожие, Москва готви провокация

Русия готви за на следващия ден, 19 август, провокация в Запорожката атомна електроцентрала. Това оповестиха от Главното ръководство на разузнаването на Украйна (ГУР).

" Окупаторите оповестиха непредвиден " почивен ден " в АЕЦ Запорожие. На 19 август в централата ще бъде единствено оперативният личен състав. На всички останали чиновници ще бъде отхвърлен достъп. Известно е също, че представителите на Росатом, които до неотдавна непрекъснато са били в АЕЦ, незабавно са напуснали оборудването “, сподели ГУР.

„ Според наличната информация излиза наяве, че нашествениците могат да провеждат същинска терористична офанзива в най-голямото нуклеарно оборудване в Европа. Времето на това закононарушение да съвпадне с престоя на генералния секретар на Организация на обединените нации в Украйна “, означават още от разследващата работа.

По-рано през днешния ден личният състав на Запорожката атомна електроцентрала прикани света " да предотврати непоправимото ".

" През последните 5 месеца бяха нарушени доста правни правила, правила и разпореждания за обезпечаване на сигурността в региона на боравенето с кротичък атом. А през последните две седмици атомната електроцентрала се трансформира на процедура в обект на непрекъснати военни удари. Артилерийските удари стават все по-мощни и рискови всякога, а опасността от заличаване на сериозно значими обекти за обезпечаване на нуклеарната сигурност става все по-реална “, означи личният състав на станцията.

„ Има доста жертви измежду почтените, цивилни поданици на нашия Енергодар. Светлата им памет ни кара да заявим високо и искрено следното. Спрете и се замислете! Това, което се случва, е извънредно и е отвън рамките на здравия разсъдък и морал за всеки, който даже мисли една стъпка напред “, споделят чиновниците на Запорожката АЕЦ.

„ Ние знаем по какъв начин професионално да управляваме нуклеарна реакция. Но сме безсилни пред човешката безнаказаност и полуда. И всичко, което желаеме, е да живеем и работим, да отглеждаме и образоваме децата си в кротичък град, в мирна страна, на мирна планета. Нашите познания и благоприятни условия обаче не са И ние се обръщаме към цялото цивилизовано човечество - помогнете ни да защитим това право през днешния ден! Утре - може да е прекомерно късно! " - означават създателите на изказването.

Русия към този момент разгласи, че станцията е минирана и може да бъде взривена.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР