Русия е започнала военната си операция в Украйна, за да

...
Русия е започнала военната си операция в Украйна, за да
Коментари Харесай

Ново обяснение от Москва: Русия започнала войната в Украйна, за да избегне трета световна

Русия е почнала военната си интервенция в Украйна, с цел да избегне Трета международна война. Това споделя в изявление за френския тв канал LCI зам.-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

" Специалната военна интервенция в Украйна се организира за попречване на трета международна война ", е представен да споделя бившят съветски президент и министър председател в петък.

Според него такава щяла да избухне, в случай че Украйна получи покана за НАТО и по-късно стартира военна интервенция против съветска територия, написа съветската организация " Интерфакс ".

Медведев цитира Библията, като споделя, че " въпреки всичко обстановката към момента е управляема " и че " Апокалипсисът още не е пристигнал и, уповавам се, няма да пристигна ".

Медведев въпреки всичко признава, че нашествието в Украйна е обвързвано и " със опасност за виталните ползи на Русия ", като изяснява:

" Преговаряхме с украинците, във всеки случай се опитахме да преговаряме, и с европейците, и със Съединени американски щати, само че тези договаряния бяха несполучливи, никой не ни чу ".

Медведев споделя, че Съединени американски щати и Европа са отказали да поемат ангажимент, че Украйна няма да влезе в НАТО, като са обяснили, че водят политика на отворени порти. " Е, резултатът го знаете ", споделя зам.-председателят на Съвета за сигурност.

В отговор на въпроси от водещия Дмитрий Медведев удостоверява, че Москва към този момент не вижда нужда да употребява нуклеарно оръжие.

Той отхвърля и информациите, че Русия готви нападение против украинския президент Володимир Зеленски, наричайки ги " измислици ", без да пропусне да подчертае, че Зеленски не се употребява от доверието на Кремъл.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР