Русия е започнала да разширява отбранителните си позиции покрай международно

...
Русия е започнала да разширява отбранителните си позиции покрай международно
Коментари Харесай

Британското военно разузнаване: Русия укрепва отбранителните си позиции на границата с Украйна


Русия е почнала да уголемява отбранителните си позиции около интернационално приетата граница на страната с Украйна, заяви през днешния ден английското министерство на защитата в последната сводка на военното разузнаване, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8486
Има сведения за копаене на окопи в граничната Белгородска област най-малко от април насам, само че в този момент новите уреди са по-сложни и предопределени за отбиване на нахлуване с механизирана техника “, съобщи министерството.

  " Въпреки че това може частично да е опит за поддържане на възприятието на национализъм в Русия, този ход евентуално демонстрира, че някои  ръководители в Москва считат, че има действителна опасност от навлизане на украински сили “, се прибавя в оценката на разузнаването.

Откакто Русия стартира своята пълномащабна инвазия в Украйна (24 февруари), министерството на защитата на Англия изготвя ежедневни сводки на военното си разузнаване за хода на войната, с цел да противодейства на риториката на Русия. Москва пък упреква Лондон в целенасочена акция за дезинформация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР