Русия е започнала да разширява отбранителните си позиции по границата

...
Русия е започнала да разширява отбранителните си позиции по границата
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия строи отбранителни съоръжения на своя територия

Русия е почнала да уголемява отбранителните си позиции по границата с Украйна и надълбоко в Белгородска област, съгласно ежедневната сводка на разузнаването на английското министерство на защитата. Във вторник, 6 декември, губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков разгласи основаването на " отряди за самозащита " в района, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Съобщения за копаене на изкопи и окопи в Белгородска област има най-малко от април 2022 г ., само че плановете, които се появяват в този момент, евентуално са за по-сложни системи, предопределени да отхвърлен механизирана офанзива, се споделя в отчета на разузнаването.
 Курска и Белгородска област градят отбранителни линии
Курска и Белгородска област градят отбранителни линии

Русия стяга защитата и по границата с Украйна

" Много евентуално е съветските управляващи да се пробват да разпалят патриотични усеща , като построяват отбранителни структури на съветска територия. Това евентуално е индикатор за откровената (но подправена, съгласно оценките на английското разузнаване-бел.ред.) увереност на някои управляващи, че има действителна опасност от навлизане на украинските сили на Руска територия ", се споделя в известието.

Самият Гладков разгласи основаването на териториална защита от мъже в боеспособна възраст и/или военен опит, които по някакви аргументи, в това число здравословни не могат да се бият на фронта, само че " имат предпочитание да защитят родината си ".

Белгородска област се намира северно от Източна Украйна и не рядко на нейна територия пораждат произшествия, свързани с войната с Украйна, в това число палежи на и хранилища и в обитаеми места покрай украинската граница. Летището на Белгород е затворено от началото на военните дейности в Украйна на 24 февруари тази година.
 В Крим гори нефтобаза, обстрели в Белгородска и Курска области
В Крим гори нефтобаза, обстрели в Белгородска и Курска области

Няма потърпевши хора

  
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР