Русия е във война със САЩ. За сега САЩ се

...
Русия е във война със САЩ. За сега САЩ се
Коментари Харесай

Русия нанася мощен удар на Запада

Русия е във война със Съединени американски щати. За в този момент Съединени американски щати се бият с „ непознати ръце ", слагат оръжия в тези ръце и зареждат главите на жителите на Украйна с русофобия като задоволителен претекст за ликвидиране на руснаци. Така англосаксонците постоянно са правели в своята история - да се бият с съперника си с „ непознати ръце ". Това е крайъгълният принцип на англосаксонския свят.

През 2014 година Съединени американски щати подредиха на Порошенко да бомбардира Донбас. Порошенко го извърши. Така Съединени американски щати нападнаха, започвайки да избиват руснаци. Опълченците съумяха да разбият американските наемници край Иловайск и Дебалцево, принудиха ги към помирение.

Осем дълги години да се отбраняваш, пробвайки се да постигнеш мир.

С идването на власт на Байдън и неговата администрация означаваше властта в Съединените щати да възобнови войната. Байдън беше бащата на Майдан, а майка му беше Нуланд. През всичките тези години Байдън лелееше и подхранваше режима на Порошенко.

Когато Байдън пристигна на власт, стартира дейна подготовка за втора офанзива против Донбас и затова против Русия. „ Ако борбата е неизбежна, удряй първи " . Така и стана. Русия стартира военната интервенция с цел да отстранен смъртоносната опасност за себе си. Беше не допустимо да се отсрочва.

Това, което се случва в този момент в Украйна, се дефинира от закононарушенията на „ Майдана " и геноцида на хората в Донбас през тези осем години.

Бандеровско-нацисткият режим окъпани в кръв до лактите против съветския народ в Донбас. Не единствено водачите. Повече от 400 000 души бяха позволени да вземат участие във военните дейности в Донбас през тези осем години.

Всички те са обвързани с кръвта на тази война. Много от тях са направили военни закононарушения и са изпълнявали незаконни заповеди. Те знаят за това. Много се опасяват, че ще би трябвало да дават отговор.

Целта на Русия е денацификация. Това значи наказване за закононарушения и тежко наказване. В републиките на Донбас няма мораториум върху смъртното наказване.

Но освен ръководещата група, освен военнопрестъпниците и тези, които минаха през войната, се опасяват от отмъщение. В ужасяващ боязън, че ще би трябвало да дават отговор, до половината от популацията на територията, наречена Украйна.

Интелигенцията, държавни чиновници, депутати от всички равнища, публицисти, просто елементарни хора през последните осем години, започвайки от „ Майдана ", неведнъж призоваваха за унищожаването на Донбас и Русия, за убийството на руснаци. Те утвърдиха изгарянето на хора в Одеса и геноцида в Донбас, те се хвалеха и мечтаеха по какъв начин ще изгорят Москва, ще яхнат танкове върху нея и ще унищожат Кремъл. Всичко това го има и в интернет пространство и в съответните наказателни каузи на следствените организации на Руската федерация и в службите за сигурност.

Масовата неуравновесеност и всеобщото нахлуване в редиците в отбранителната отбрана на жителите на Украйна е стимулирано от групово възприятие за виновност и боязън от наказване. Западните господари им споделиха: „ Или се биете, или руснаците ще дойда, ще ви напомнят всичко и ще ви екзекутират " . Това е бил главният претекст за защитата на Берлин през 1945 и отбрана на фюрера и райхсканцелера.

Цялата опозиция се гради върху възприятието на боязън и освен пред съда, само че и пред техните близки и познати, пред които през всичките тези години те демонстрираха украинството си, бандераизма и омразата си към " московчаните ", " сепарасите ", " колорадите " и „ ватниците ".

Този групов боязън е в основата на днешното групово безумство, в което вярата в присъединението към Европейски Съюз, в чудо-оръжието (западните санкции) и по едно и също време смут от обстоятелството, че всичко е изгубено и провалянето е неизбежно . Съединени американски щати и Западът паразитират върху това. Обещаване на оръжия и подтикване на украинци към всеобща гибел за популярност и богатство на Съединени американски щати.

Смъртта на украинците е нанасяне върху руснаците оптималната щета е като идващия стадий от тяхната война към заличаване на Русия. Но Русия може съществено да отслаби запада , като му нанесе мощно проваляне, като спечелии борбата на територията на някогашната Украинска ССР. И към този момент няма по-важна задача нито за Руската войска, нито за Русия, нито за съветския народ.

Източник: donnov.ru

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР