Русия е разочарована от враждебните действия на хърватските власти през

...
Русия е разочарована от враждебните действия на хърватските власти през
Коментари Харесай

Русия е разочарована от враждебното поведение на Хърватия


Русия е разочарована от враждебните дейности на хърватските управляващи през последните месеци, само че се надява ползотворното съдействие сред двете страни да бъде възобновено, уточни в известие съветското външно министерство, представено от Хина.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5565
Изявлението бе публикувано във връзка 30-ата годишнина от определяне на дипломатическите връзки сред Русия и Хърватия, както и сред Русия и Словения.

Хърватия и Словения осъдиха съветската инвазия в Украйна и се причислиха към европейските наказания против Москва. Като част от тези ограничения Загреб през април изгони 18 съветски дипломати и шестима чиновници от административния личен състав.

За страдание хърватските управляващи през последните месеци възприеха враждебна позиция против Русия, контрастираща блестящо с качеството на нашите двустранни връзки, унищожава основите им и подкопава съществено същинските ползи на народите на двете страни, се показва в изказването.

Във връзка със Словения Москва означи, че е разочарована от решението на словенското държавно управление да предприеме изцяло непровокирани враждебни дейности, целящи разрушение на двустранните връзки макар историческата логичност на тяхното развиване. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР