Русия е прибрала около $24 милиарда от продажбата на енергия

...
Русия е прибрала около $24 милиарда от продажбата на енергия
Коментари Харесай

Путин е спечелил $24 милиарда от продажбата на енергия в Индия и Китай?

Русия е прибрала към $24 милиарда от продажбата на сила на Китай и Индия единствено за три месеца след нахлуването си в Украйна. Това написа в отчет на Bloomberg, който подчертава върху последните митнически данни.

Според тях Китай е похарчил $18,9 милиарда за съветски петрол, газ и въглища през трите месеца до края на май, което е съвсем двойно повече от година по-рано.

Междувременно Индия е отделила $5,1 милиарда през същия интервал - това е повече от пет пъти над цената преди година. Тоест, това са спомагателни $13 милиарда доходи от двете страни в съпоставяне със същите месеци на 2021 година.
 Владимир Путин: Русия ще развива стопанската система си посредством индустриален шпионаж
Както в предишното, по този начин и в този момент: Кремъл залага на шпионски игри

Самият съветски президент е някогашен чиновник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), подвизавал се през 80-те години на 20 век в Източна Германия

Печалбите за Руската федерация, надлежно за Владимир Путин, надали скоро ще спрат, разясняват специалисти. Имайки поради, че цените на силата са доста по-високи, в сравнение с бяха по това време предходната година, даже като се вземат поради внезапните отстъпки по отношение на световните индикатори, които Русия предлага, с цел да примами купувачите, облагите вероятно ще порастват още.

На този декор покупките в Европа ще продължат да се свиват, защото възбраните за импорт на съветски въглища и нефт влизат в действие и защото Русия стопира доставките на газ за не малко европейски купувачи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР