Русия е наредила на бойните си самолети в Сирия да

...
Русия е наредила на бойните си самолети в Сирия да
Коментари Харесай

Москва нареди на пилотите си в Сирия да летят по-високо

Русия е наредила на бойните си самолети в Сирия да летят по-високо, с цел да не могат да бъдат сваляни от портативни ракети, оповестява през днешния ден съветският в. " Известия ", представен от " Ройтерс " и Българска телеграфна агенция.

Тази смяна идва, откакто сирийски бунтовници в събота смъкнаха съветски изтребител Су-25 в провинция Идлиб и убиха водача му на земята, откакто той бе съумял да катапултира. Две групировки, настоящи в региона, поеха отговорност за офанзивата часове след нея.

Цитирайки съветското министерство на защитата, " Известия " написа, че е било взето решение такива самолети отсега нататък да летят над 5000 м, с цел да бъдат в сигурност. Такова предписание е било в действие по-рано, само че по някаква причина самолетите Су-25 през последните дни почнали да летят по-ниско.

Руските медии оповестиха за воин водача на сваления аероплан - майор Роман Филипов, и оповестиха, че той ще получи посмъртно висока държавна премия. Те разказват по какъв начин бунтовниците разкрили огън по него след катапултирането, а незабавно, откакто се приземил с парашута, той влезнал в битка с тях с револвера си, преди да бъде погубен.

Съобщава се още, че сирийски, а евентуално и съветски елементи със особено предопределение сега работят в региона на случая, пробвайки се да приберат тялото на водача, а по фрагменти от ракетата, улучила самолета, се пробват да схванат кой я е доставил на бунтовниците.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Сирийската рецесия (1278)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР