Русия е нанесла въздушни удари срещу Киев и Лвов -

...
Русия е нанесла въздушни удари срещу Киев и Лвов -
Коментари Харесай

Русия нанесе въздушни удари по Киев и Лвов

Русия е нанесла въздушни удари против Киев и Лвов - това оповестяват от украинската войска, представени от Българска национална телевизия.

Рано тази заран системите за противовъздушна защита са се задействали в столицата и в западния украински град. Към момента няма изясненост дали има потърпевши хора или материални вреди.

Източници на Ройтерс в Киев също съобщили, че са чули гърмежи, които звучали като системи за Противовъздушна отбрана, които поразяват въздушни обекти.
 Украински бойци пушат на позиция край Авдеевка. Снимка АП/БТА

Както и Клуб Z писа, през вчерашния ден Украинската работа за сигурност заяви, че е разрушила група сътрудници, вербувани от съветските служби, обвинени, че са замислили убийството на президента Зеленски. Арестувани са двама полковници от украинската държавна работа за защита, за които се счита, че са били на послушание на Москва.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР